Koen en Lotte op wereldse reis

verkeerde eerste indruk

We zitten wel degelijk in het centrum van Bangkok! Nadat we op de map gekeken hadden, wisten we dat. Nadat we eens aan de andere kant van het hotel gekeken hadden, wisten we dat ook...

Laughing
Dat we daarstraks nog durfden zeggen dat we geen Thais gevoel hadden... Dat gevoel was ons bijna over het lijf gelopen. Ratten zo groot als konijnen wandelen hier rustig over de straat op zoek naar eten.. Net als ons dus
Wink
Bij ons kan je nog twijfelen of je er wel echt eentje gezien hebt. Hier is geen twijfel mogelijk!! Ze lopen hier zo traag over de straat dat je geen scherp zicht nodig hebt! Twee keer liep ons avondmaal op pootjes zo vlak voor onze voeten! Keuze in eten genoeg uit de talrijke kraampjes, met onbekende geuren, die op de straat staan uitgestald.. Eerst alles wat bekeken en al eens geld gaan afhalen bij de bankautomaat. De elektriciteitsbedrading is een wirwar van honderden draden. Sommige gewoon op ooghoogte (voor ons dan toch). Dan toch maar een bar uitgekozen om wat te eten. Konden we ineens ook even zitten om ons eerste Thais eten te proberen. We hebben ons buikje rondgegeten en gedronken voor 260 Thaise Baht. Dat is zo'n 6,5 euro voor alles samen! Daarna nog twee fanta's met aardbeiensmaak gekocht voor 30THB (0,75 euro). Bij dat mevrouwtje ook maar ineens gevraagd hoe je 'bye' zegt in het Thais. Conclusie: Thais is makkelijk! Zij zeggen ook gewoon 'baai'.

Dus...baai!!!!

May en Ben

Wij ook juist lijst gegeten !
Have fun en de gloetjes vanuit Zevendonk.
PS : heeft het almbandje geholpen ?

Katrien

Hoi!
Geniet van die super sjieke reis!
Jullie verhalen zijn altijd kei leuk om te lezen tijdens m'n ontspanning in 'den blok', dus laat er nog maar vele volgen ;)!!
XKatrien

Koen en Lotte

Koen is toch niet ziek geworden. Alleen blauwe handen na elf uur vliegen.