Koen en Lotte op wereldse reis

Flying bags

Onze terugreis van Krabi verliep niet vlekkeloos... We werden per minivan van Krabi beach naar het busstation in Surat Thani gebracht. De chauffeur was er eentje om van de baan te halen..zo gevaarlijk! Hij reed veel sneller dan toegelaten waardoor iedereen zat te hobbelen in zijn stoel. Gordels werden al snel vastgeklikten jemoest jeecht goed moest vastgrijpen om niet op iemand anders zijn schoot te belanden!Hij haalde iedereen in, te pas en te onpas. Zelfs op een baan waar ze aan het werken waren en de baan in twee richtingen verdeeld was met paaltjes, daar slalomde hij, zonder te remmen, zomaar tussendoor om anderen in te halen.

Onze bagage zat op het dak gebonden en door al dat hobbelen en botteren, waren ze losgeraakt en vlogen er plots rugzakken tegenhoge snelheidvan het dak de baan op!! Natuurlijk zat de tas van Lotte daar ook bij! Gelukkig vloog er geen kleding in het rond en kwamen er net geen auto's achter ons want dat had een ramp geweest. Maar de nieuwe rugzak van Lotte is er niet zonder scheuren en gaten vanaf gekomen... Pech gehad! Het survivaltouw dat Lotte had meegebracht, heeft dus toch nog dienst gedaan in deze laatste dagen!

Laughing
Een boze Lotte, maar we zijn toch heel blij dat het dat maar was en er geen ergere accidenten zijn gebeurd. Want nog geen half uur later, knalde hij bijna achterop bij een andere wagen! Een uur vroeger dan gezegd, kwamen we aan op plaats van bestemming, dus haast was nergens voor nodig!