Terug thuis!
We vinden het zo spijtig dat er een einde is gekomen aan onze reis! Maar het was een superleuke ervaring en we zijn dus heel blij dat we zulke reis gemaakt hebben! Deze hele maand ontspanning werd vermomd onder 'het is een reis, geen vakantie' en werd uiteindelijk geboekt met 'nu of nooit' in ons achterhoofd. We hebben weeral een stukje meer van de wereld gezien en zijn zeker van plan om 'ooit' nóg een stukje meer te zien. Het is de moeite waard en dus raden we het iedereen aan die van plan is om andere culturen te leren kennen. Het leven daar is niet te vergelijken met ons comfortrijke leven. Vele dingen zijn zo anders en kan je je gewoonniet voorstellen als je het nooit gezien hebt.
Het reizen is ons super meegevallen in deze landen. Iedereen is heel vriendelijk en behulpzaam en je geraakt altijd wel waar je moet zijn. Wanneer precies, daar kan je geen klok op gelijk zetten, maar wat maakt het uit?! Genieten is de boodschap!
We missen nu al de vele 'sabaidees' en 'sawaidikhaas' en verlangen alweer naar zo'n lekkere warme temperaturen! Het was een reis om nooit meer te vergeten! Het was fijn om jullie berichten te lezen als we weer ergens gestrand waren! Als we ooit nog eens van zin zijn om Afrika of Amerika te ontdekken, horen jullie het zeker. Al zullen we dan misschien wel al een 20tal jaartjes verder zijn!
Er volgen nog wat laatstefoto's bij de reisverhalen! Voor een selectie van onze mooiste reisfoto'szal je nog even moeten wachten!
Groetjes!
PROFICIAT VOOR DEZE MOOIE REIS !